Posledic nesreče ni več, promet še vedno zgoščen

Foto: PIC, cestna kamera Pred predorom Golovec Foto: Žurnal24 Pred predorom Golovec
Več poškodovanih v verižnem trčenju.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče sta bila do 14.20 ure po podatkih prometnoinformacijskega centra zaprta desni in srednji pas v predoru Golovec na ljubljanski vzhodni obvoznici iz smeri južne obvoznice in Dolenjske proti Zadobrovi (Štajerski). Posledice nesreče so že odstranjene, a promet je še vedno zgoščen v obe smeri, so sporočili iz PU Ljubljana.

Verižno trčenje

V nesreči je bilo po besedah Vinka Stojnška iz PU Ljubljana udeleženih več vozi. "Po sedaj dosegljivih podatkih je več oseb telesno poškodovanih, a po zadnjih podatkih ne gre za nič hujšega," je pojasnil Stojnšek in dodal, da je bilo v nesreči udeleženih sedem vozil, pet osebnih in dve tovorni vozili. Po do sedanjih podatkih je bila v prometni nesreči lahko telesno poškodovana ena oseba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.