Posledice nesreče odstranili, zastoji ostajajo

Foto: PIC
Foto: PIC
Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti so odstranjene. Še vedno nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti med CP Log in priključkom Vrhnika so odstranili posledice prometne nesreče. Ostajajo zastoji na odseku Ljubljana–Vrhnika v obe smeri, prav tako tudi na vzporedni regionalni cesti Brezovica–Vrhnika, poroča prometno-informacijski center.

Zastoj je tudi na ljubljanski vzhodni obvoznici med odcepoma Zadobrova in Bizovik v smeri Malenc, zgoščen promet pa je na cestah Ljubljana–Medvode, Lesce–Bled in Šenčur–Kranj.

Prepoved prometa za tovorna vozila

Konec tedna bodo veljale omejitve tovornega prometa v času turistične sezone. In sicer, ob sobotah med 8. in 13. uro, ob nedeljah in praznikih med 8. in 21. uro. Na primorskih cestah pa ob sobotah med 6. in 16. uro, ob nedeljah in praznikih med 8. in 22. uro. Spet bo začasno zaprt predor Karavanke s strani avstrijskega upravljalca, in sicer vsako soboto med 5. in 12. uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.