Pospravite dolge rokave: Sonce bo spet pripekalo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po precejšnji ohladitvi, ki smo jo doživeli zadnjih dneh, se vrača poletno vreme s temperaturami okoli 30 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Agencija za okolje za jutri napoveduje sončno in toplejše vreme s kakšno popoldansko ploho. Najnižje jutranje temperature bodo od devet do 17, najvišje dnevne pa od 25 do 30 stopinj Celzija. 

Sončno, tudi vroče vreme se bo nadaljevalo še vse do konca tedna, ko vremenoslovci pričakujejo, da bo naše kraje predvidoma prešla višinska dolina s hladnim zrakom.

Območje visokega zračnega tlaka nad srednjo Evropo bo proti koncu tedna postopno slabelo. V višinah bodo prevladovali severozahodni vetrovi. Ob koncu tedna bo naše kraje predvidoma prešla višinska dolina s hladnim zrakom, v pričetku prihodnjega tedna pa zaenkrat kaže na ponovno vzpostavitev anticiklona. 

V četrtek in petek bo prevladovalo sončno, tudi vroče vreme. V notranjosti Slovenije bodo možne popoldanske nevihte. Ob koncu tedna bo predvidoma nekaj več spremenljive oblačnosti, ob prehodu vremenske motnje bodo krajevne padavine, deloma nevihte, pogostejše. V začetku prihodnjega tedna se nakazuje spet več sonca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.