Poštarji se lahko veselijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nadzorni svet Pošte Slovenije je danes dal soglasje, da se izplača 1,5 milijona evrov bruto poslovne uspešnosti za lansko leto.
Oglej si celoten članek

Denar bodo zaposleni na Pošti Slovenije dobili nakazan v drugi polovici januarja. Neto izplačilo poslovne uspešnosti zaposlenim bo v povprečju približno enako kot v letu 2015, so še sporočili iz podjetja. Sodeč po naših starih člankih gre za približno 140 evrov neto.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 01:04 11. Februar 2017.

    Sindikat je podkupljen od uprave ali pa ustrahovan in ne upa nič. Sramota za takšen sindikat kot ga imajo na …

  • 17:09 14. Januar 2017.

    Nehajte se spravljati na zaposlene.Niso krivi, če morajo prodajati vse od A do Ž.Riba pri glavi smrdi.

  • 19:04 13. Januar 2017.

    Ob vašem razdeljevanju denarja za delovno uspešnost ne smemo pozabiti ljudi, ki čakamo v dolgih vrstah popoldne med vitrinami z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.