Poštna poslovalnica spet tarča tatov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Okoli tretje ure zjutraj sta dva moška poskušala vdreti v prostore poštne poslovalnice v Šmarjah nad Koprom. Rop pošte sta preprečila varnostnika, ki sta enega izmed tatov ujela, nekaj ur kasneje pa so drugega prijeli policisti.
Oglej si celoten članek

Poskus vloma v poštno poslovalnico so za zurnal24.si potrdili v PU Koper. Kot so dejali, so bili o vlomu obveščeni okoli 2.50, pred policisti pa so prvi na kraj dogodka prišli varnostniki.

Ti so enega izmed vlomilcev takoj ujeli in ga predali možem v modrem, drugega pa so kasneje izsledili s pomočjo podrobnega opisa registrskih tablic avtomobila. S slednjim se je vlomilec odpeljal takoj ob prihodu varnostnikov.

Kot so ob tem sporočili iz Koncerna Sintal, je varnostnik prvega vlomilca našel v poslovalnici, kjer se je z izvijačem v roki skrival v kotu hodnika. Na njegov poziv je izvijač spustil na tla in se tako predal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:12 24. November 2011.

    ...ropanje je postalo pravi hit...upam, da bo kakšen ropar bil tudi prestreljen, bo vsaj opozorilo drugim...morda roke odrezat, tako kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.