Poštni nabiralnik na svetilki

Foto: Žurnal24 “Hišni predalčniki so včasih res na nanavadnih krajih,” pravijo na Pošti Sloveni
Na drogu. Javna razsvetljava za predalčnik ni dala soglasja.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Na Žigonovi ulici je poštni nabiralnik pritrjen kar na drog Javne razsvetljave (JR), nas je opozoril bralec in v šali dodal, da morda JR pobira najemnino. “Na omenjenem drogu je monitran poštni nabiralnik,” je potrdil Matjaž Podboršek, vodja enote za razsvetljavo v JR, in poudaril, da niso izdali nobenega soglasja. Dodal je, da v JR ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za poškodbe nabiralnika, ki bi lahko nastale pri servisiranju svetilke.

Zakon o poštnih storitvah takšne namestitve izrecno ne prepoveduje. Hišni predalčnik mora biti nameščen ob vhodu v objekt, in sicer tako, da pismonoši omogoča varno dostavo, pravijo na Pošti Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.