Poštni paketi na bencinskem servisu

Foto: Žurnal24 Precejšnja zamuda pri dostavi paketov iz Slovenije v ZDA. (Foto: BOBO)
Pakete bo po novem mogoče oddati tudi na Petrolovih bencinskih servisih. Za zdaj na desetih, če bo zadeva stekla, pa bodo storitev razširili na celo Petrolovo mrežo po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Podpredsednik Petrolove uprave Igor Irgolič in član poslovodstva Pošte Slovenije Vinko Filipič sta podpisala dogovor, s katerim sta družbi uvedli novo storitev Petrol paket, v sklopu katere bo možno na Petrolovih bencinskih servisih oddati pakete.

Do maja bo potekala testna faza na desetih Petrolovih bencinskih servisih. Pakete je mogoče oddati na bencinskem servisu v Ljubljani, Celju, Kranju, Škofji Loki, Ajdovščini, Novem mestu in Brežicah. Če se bo storitev izkazala za zelo uspešno, bosta družbi možnost oddaje paketov razširili na celo Petrolovo mrežo po Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.