Pošto dobil v nabiralniku

Foto: Saša Despot Slovenija 21.05.2012 nekdanji predsednik uprave Merkurja Bine Kordez, zacetek so
Merkur. Nekdanji šef Bine Kordež bo v nekaj dneh s sodišča dobil poziv, kdaj naj pride v zapor na Dobu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji šef Merkurja iz Kranja Bine Kordež bo najpozneje v osmih dneh dobil poziv, kdaj se mora zglasiti v zaporu na Dobu, kjer bo prestajal šestinpolletno zaporno kazen zaradi oškodovanja Merkurja za okoli deset milijonov evrov.

Sodbo vrgli v nabiralnik

"Sodba višjega sodišča je za obsojenega Kordeža tako pravnomočna in izvršljiva," pojasnjujejo na ljubljanskem okrožnem sodišču, kjer so Kordeža obsodili in mu bodo zdaj izdali poziv v zapor. Kordež je namreč včeraj prejel sodbo, ki so mu jo s sodišča odposlali sredi junija. Neuradno naj bi mu sodbo moral poštar pustiti v nabiralniku na domačem naslovu, ko je že potekel uradni 15-dnevni rok za vročanje sodbe sodišča in je Kordež v tem času ni sam prevzel na pošti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.