Postojna: Pod pretvezo, da je poštar, vstopil in ga poskusil ubiti

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Oseminštiridesetletni moški je znancu poskušal vzeti življenje.
Oglej si celoten članek

V petek, 20. decembra 2019, je 48-letni osumljenec v popoldanskih urah prišel na dom oškodovanca, s katerim imata še iz preteklosti določene spore. Pod pretvezo, da je poštar, je dosegel, da mu je tam stanujoča oškodovančeva mati odprla vrata stanovanjske hiše. 

Ko je vstopil v hišo, je žensko onesposobil s solzivcem. Z nevarnim predmetom je napadel njenega sina, ki je v tem trenutku po stopnišču prišel v pritličje hiše. Napadeni je dobil več presekanin in ureznin po predelu glave, zaradi česar so ga morali odpeljati na zdravljenje v UKC Ljubljana. 

Na podlagi dokazov, zbranih v predkazenskem postopku, so policisti v ponedeljek, 23. decembra, 48-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo nemudoma privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Kopru, ki je zoper njega odredil pripor. Za navedeno kaznivo dejanje je predvidena kazen od 5 do 15 let zapora. 

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:19 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:19 24. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 20:47 24. December 2019.

    Poštar zvoni samo 2x??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.