Postojna: zdravstvenemu domu odkriva streho

Foto: Bralec Zdravstveni dom Postojna Foto: Bralec Zdravstveni dom Postojna Foto: Bralec Zdravstveni dom Postojna Foto: Bralec Zdravstveni dom Postojna Foto: Bralec Zdravstveni dom Postojna
Bralec nam je poslal fotografije gasilcev, ki se trudijo zadržati streho na Zdravstvenem domu Postojna.
Oglej si celoten članek

"Gasilci se trudijo pokriti streho z vrečami, polnimi peska, da je ne bo še bolj odkrilo," nam je sporočil bralec. S streho naj bi se mučili že kar dve uri.

Da streho na zdravstvenem domu odnaša veter, poročajo tudi na državnem centru za obveščanje.

Pozor, burja tudi do 170 kilometrov na uro

"V noči na soboto in v soboto dopoldne bo pihala zelo močna burja. Najmočnejši sunki bodo od 100 do 140 km/h, na najbolj izpostavljenih mestih do 170 km/h. Burja bo začela slabeti v soboto popoldne in bo v noči na nedeljo pihala s hitrostjo med 50 in 80 km/h," opozarjajo na Agenciji RS za okolje.

"V nedeljo zjutraj se bo burja prehodno spet nekoliko okrepila, dopoldne bodo najmočnejši sunki do okoli 100 km/h. Nato bo postopoma slabela in predvidoma v ponedeljek v večernih urah ponehala. Nadaljevalo se bo zelo mrzlo vreme," še opozarjajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.