Postrelil družino

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Družinska tragedija v Franciji. 24-letnik ubil očeta, dva brata, mama uspela ubežati.
Oglej si celoten članek

Iz Francije poročajo o novi družinski drami, v kateri so v četrtek umrli oče in dva sinova. Glavni osumljenec je najstarejši sin, ki naj bi ga še danes aretirali. Zločin se je zgodil v priljubljenem smučarskem središču Bozel v francoskih Alpah.

Uspel pobegniti

Po navedbah policije je mama prišla domov prav v trenutku, ko je 24-letnik streljal okoli sebe. Uspelo ji je pobegniti in poklicati policijo. Njen soprog in najmlajši sin, star osem let, sta umrla na kraju dogodka, 17-letni sin pa je umrl v bolnišnici dan kasneje za posledicami poškodb. Tožilstvo je ob tem še sporočilo, da naj bi bil 24-letnik duševno moten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:17 29. Julij 2012.

    ja najbrš ni bil čisto pri sebi da je pobil skoraj vso druužino? o.O

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.