Potapljači prečesavajo Dravo

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Iskalna akcija pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča se nadaljuje.
Oglej si celoten članek

Kot nam je povedal poveljnik mariborskih gasilcev Primož Osojnik, so v Dravi štirje potapljači. "Iskali bomo na širšem območju in si pri tem pomagali s sonarjem," je povedal Osojnik. Potapljače je aktivirala policija. Koliko časa bo iskalna akcija danes trajala, ne morejo še napovedati, zagotovo pa vsaj nekaj ur.
 
Vidljivost v reki Dravi je enaka kot je bila v zadnjih dneh in po Simoničevih besedah se to še nekaj časa ne bo spremenilo.

PREBERITE VEČ:


Z iskalno akcijo nadaljujejo tudi sorodniki in prijatelji bližnjega. Začeli so ob 10. uri pred Štukom v Mariboru. Obenem so se obrnili na vse, ki so bili v noči s torka, 23. 2., na sredo, 24. 3., v Štuku ali pred njim in pri tem karkoli fotografirali, da prek zasebnega sporočila na Facebooku pošljejo slike Brigiti Bincl, ki koordinira iskalno akcijo.

Izginil izpred lokala 

Domen Simonič, 20-letni študent, se je 23. februarja vrnil iz Londona, kjer študira. Istega dne ga je prijateljica povabila na koncert. Okoli polnoči je s prijatelji odšel do lokala Štuk, kjer se je v bližini pekarne Mlinar pogovarjal z neznanci. Ker ni prišel v lokal, ga je okoli 0.30 prijateljica odšla iskat pred lokal, a ga tam ni bilo. Njegov mobilni aparat je bil nazadnje dosegljiv okrog 1. ure, kasneje pa je bila številka nedosegljiva.
 
Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem Domnu, prosijo, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na telefonski številki 113 oziroma anonimno na 080 1200.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.