Potapljači v jami našli 25-letnega Poljaka

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Gasilci potapljači JZZPR Maribor so v zaliti gramozni jami v Zgornjem Dupleku našli truplo 25-letnega Poljaka. Po podatkih policije moški ni umrl nasilne smrti.
Oglej si celoten članek

Na PU Maribor so za zurnal24.si potrdili, da so danes okoli devete ure v zaliti gramozni jami v Zgornjem Dupleku okoli 15 metrov od obale našli truplo 25-letnega državljana Poljske. Na truplu ni znakov nasilja.

Pogrešan od nedelje
Iskalna akcija za 25-letnim Poljakom se je začela v nedeljo zvečer, ko je poljski državljan obvestil mariborske policiste, da že eno uro pogreša prijatelja, ki je šel plavat v Dravo oziroma Laguno v bližini gostilne v Dupleku.

Ob 19.45 so na kraj prišli gasilci potapljači Javnega zavoda za zaščito in požarno reševanje (JZZPR), ki so morali ob 21.30 zaradi noči iskanje pogrešanega moškega prekiniti. Devet potapljačev, ki so jim na vodi s čolnom pomagali gasilci, so iskanje nadaljevali ob 8.30, pogrešanega Poljaka pa so našli ob deveti uri zjutraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.