Takoj potem je počilo še na drugi strani ...

Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku Foto: CZR Domžale Prometne nesreča pri Kompoljah, tovornjak na boku
Do nesreče je prišlo pri cestninski postaji Kompolje
Oglej si celoten članek

"Ob 5.20 se je na avtocesti Ljubljana–Celje pri cestninski postaji Kompolje zgodila prometna nesreča. Voznik vlačilca je zapeljal z vozišča in se prevrnil," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Poleg policije in dežurne službe DARS so posredovali gasilci ZCR Domžale, ki so zavarovali kraj nesreče in prečrpali gorivo iz rezervoarja. O poškodobah voznika še ni podatkov. 

Na drugi strani avtoceste nalet petih radovednežev

Se je pa med intervencijo na nasprotni smeri zgodila nova nesreča, v kateri je v naletu trčilo pet osebnih vozil. Poškodovanih ni bilo, so pa gasilci odklopili akumulatorje na vozilih in cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in počistili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:48 29. Maj 2019.

    Vsem firbcem po 1000 eurov kazni, kazenske točke , taka raja je smrtno nevarna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.