Potencial alternative

Foto: Žurnal24 Lea Sevšek, izvršna direktorica Term & Wellnessa LifeClass, prihodnost vidi v zd
Portorož. Okrogla miza o alternativni medicini v turizmu.
Oglej si celoten članek

Strokovno srečanje. Včerajšnji svetovni dan zdravja so na Turistici v Portorožu počastili z okroglo mizo na temo turizma in alternativnega zdravljenja.
“Thalasso terapija ima zelo pozitivne učinke in 900-letno tradicijo v Portorožu, je pa premalo izpostavljena in izkoriščena, morala bi biti primarnega pomena,” je ob tem dejala Lea Sevšek, izvršna direktorica Term & Wellnessa LifeClass.

Treba dopolnjevati
Tadeja Jere Lazanski s Turistice je poudarila, da ponudba alternativnega zdravljenja v turizmu sicer obstaja, vendar je pomanjkljiva in jo je treba neprestano dopolnjevati. Sicer pa so po podatkih inštituta za varovanje zdravja v Sloveniji s skoraj 40 odstotki najpogostejši vzrok smrti obolenja srca in ožilja, na drugem mestu pa so rakava obolenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.