Potnico po padcu odneslo v reko

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Huda nesreča, cesta je bila zaprta približno dve uri.
Oglej si celoten članek

Okoli 13.30 se je v Kokri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bila poškodovana potnica na motorju.

"Motorist s potnico na motorju med vožnjo pri delovni zapori v Kokri izgubil nadzor nad vozilom in padel," razlaga Bojan Kos s Pu Kranj. "Motorno kolo je ostalo na cesti, potnico pa je v padcu odneslo v reko, iz katere jo je rešil udeleženi motorist."

Motorist je po prvih podatkih policije lažje poškodovan, potnica pa težje in je bila s kraja odpeljana s helikopterjem. V nesreči je bilo udeleženo samo to vozilo. Udeleženca sta državljana Avstrije. Uporabljala sta motoristično opremo.

Cesta je bila zaradi nesreče približno dve uri zaprta.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.