Potniki po trčenju zgoreli

Foto: Žurnal24 Ruski reševalci imajo težave pri prepoznavanju zoglenelih posmrtnih ostankov pot
Najmanj štirinajst mrtvih in štirje ranjeni so posledice prometne nesreče vzhodno od Moskve, ko je avtobus zgorel po trčenju s tovornjakom.
Oglej si celoten članek

Ruski reševalci imajo težave pri prepoznavanju zoglenelih posmrtnih ostankov potnikov na avtobusu. © Reuters

 
Po zadnjih uradnih podatkih nesreče ni preživel voznik tovornjaka in trinajst ljudi na avtobusu. Do trčenja je prišlo v okrožju Petušinski, približno sto kilometrov vzhodno od Moskve.

Število žrtev se lahko še spremeni, saj imajo reševalci težave s prepoznavanjem zoglenelih ostankov umrlih. Lokalni mediji so sprva poročali kar o 25 mrtvih.

Ruske ceste so znane po gostem prometu in voznikih, ki včasih ne spoštujejo niti osnovnih prometnih pravil. Na njih vsako leto umre okoli tri tisoč ljudi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.