Potrebo opravil pred ZD Šiška

Foto: Žurnal24 “Zdravstveni dom Šiška tako spominja na kakšen lokalček v večernih urah, ko napo
Na naše uredništvo se je obrnil bralec, ki je ogorčen nad zaklenjenimi stranišči v ZD Šiška. Ker ni uspel pravočasno najti sestre, niti ključa, je potrebo opravil kar pred vhodom v zdravstveno ustanovo.
Oglej si celoten članek

“Ko sem zadnjič čakal v čakalnici zdravstvenega doma, sem začutil naravno potrebo. Poiskal sem stranišče, ko pa sem hotel vstopiti, sem naletel na zaklenjena vrata. Podrobneje sem pogledal in na vratih opazil napis, da dobim ključ pri sestri. Trkal sem na vrata ene od ordinacij. Ker je bila ravno prometna ura, ko imajo sestre največ dela, se vrata niso odprla. Sicer si težko predstavljam, da morajo sestre takrat, ko imajo največ dela, skrbeti še za ključ stranišč,“ prične svojo pripoved naš bralec.

"Po petih minutah čakanja, sem opravil malo potrebo v najbližjem grmu zdravstvenega doma in se tako pridružil številnim kužkom, ki tam opravljajo svoje potrebe,“ nadaljuje bralec in doda, da razume, da imajo v zdravstvenem domu delo s čiščenjem sanitarij, po drugi strani pa pričakuje, da bodo poskrbeli za paciente, ki tam čakajo po uro in več. “Pa še zdravstvene težave imajo.“

“Zdravstveni dom Šiška tako spominja na kakšen lokalček v večernih urah, ko napol opiti gostje opravljajo potrebe kjerkoli v njegovi okolici,“ konča bralec.

Narkomani in brezdomci
Vprašanja o tem, zakaj tako stroga pravila glede uporabe stranišč, smo naslovili na ZD Šiška. Odgovore naj bi predvidoma prejeli v ponedeljek dopoldan. Na spletnih straneh nekaterih drugih zdravstvenih domov in bolnišnic, kjer imajo isto pravilo, je navedeno, da je ukrep potreben predvsem zaradi narkomanov in brezdomcev, ki so toaletne prostore uporabljali za povsem nekaj drugega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.