Potrjena sodba v zadevi Global

Foto: Žurnal24
Višje sodišče v Ljubljani je pritrdilo sodbi okrožnega sodišča, in sicer osem let zapora za napadalca na Gorazda Čamernika.
Oglej si celoten članek
"Menim, da je kazen prenizka. Razočaran sem nad odločitvijo višjega sodišča," je odločitev višjega sodišča  komentiral odvetnik Franci Matoz, pooblaščenec očeta umrlega Gorazda Čamernika. To je namreč potrdilo sodbo prvostopenjskega sodišča, ki je za Davida Bukovca in Seada Suljanovića odredilo osem let zapora.

Kot je znano, je okrožno sodišče Bukovca in Suljanovića za povzročitev posebno hude telesne poškodbe, ko je pred Globalom umrl 20-letni fant, obsodilo na osem let zapora. Vendar pa okrožna državna tožilka Blanka Žgajnar, ki je predlagala 12 let zapora, z izrečeno kaznijo ni bila zadovoljna, zato se je pritožila. Pritožila sta se tudi oba odvetnika, Suljanovićev Matjaž Kušar in Bukovčev Dušan Csipo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.