Potrjeno: ustrelil 15 let mlajšo partnerico

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Obdukcija je potrdila prvotne podatke policije: 45-letnik iz okolice Žalca je ustrelil partnerico in nato sodil še sebi.
Oglej si celoten članek

O tragičnem dogodku smo poročali v soboto, ko je bila policija obveščena o najdbi dveh trupel v prostorih  stanovanjske hiše v Kasazah.

Sodna obdukcija je potrdila, da je 45-letni moški doma iz Kasaz v predel glave ustrelil 30-letno partnerko in nato sodil še sebi. 

"S sodno obdukcijo, ki je bila opravljena včeraj, je bilo potrjeno, da je  bila smrt v obeh primerih posledica strelnih ran," so danes sporočili s PU Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.