Potrpite, prazniki bodo super sončni!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Že jutri bo vreme lepše. Najvišje temperature in najlepše vreme lahko pričakujemo od ponedeljka do srede. Nato je možnost za plohe večja.
Oglej si celoten članek

Danes bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno in povečini suho. Drugod bo spremenljivo oblačno, še se bodo pojavljale krajevne plohe, ki bodo do večera povsod ponehale. Največ oblačnosti in dežja bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21, v vzhodnih krajih do 24 stopinj, je zapisano na spletni strani Agencije RS za okolje.

Lepše vreme bo jutri, ko bo povečini sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, najvišje dnevne od 20 do 24, v vzhodnih krajih do 27 stopinj Celzija.

Najlepše od ponedeljka do srede

Lepo vreme se bo nadaljevalo tudi v prihodnjih dneh. V torek in sredo bo večinoma sončno in zelo toplo. "Ogrelo se bo tudi do 28 stopinj. V torek so možnosti, da nas preseneti kakšna ploha minimalne, je pa nekaj več možnosti za ploho v sredo," nam je dejal dežurni meteorolog na Arsu Brane Gregorčič.

Nato se bodo možnosti, da pade kakšna kaplja dežja v četrtek in petek, povečale. "Še naprej bo jasno in toplo. Vendar k tako visokim, že skoraj poletnim temperaturam, spadajo tudi nevihte. Tako se lahko zgodi, da v četrtek in petek pade kakšna kaplja več. Najlepši dnevi od ponedeljka do petka."

Kakšen bo konec tedna, po besedah Gregorčiča, še ni jasno. Zaenkrat kaže, da bo nekaj več dežja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.