Povabil jo je organizator

Foto: Žurnal24 Černetova bo kljub predlogu za disciplinski ukrep sodila na razstavi. (Foto: Anž
Psi. Kljub disciplinskemu predlogu bo Alenka Černe sodila na razstavi.
Oglej si celoten članek

“Kako je mogoče, da bo na razstavi psov, ki bo 9. maja na hipodromu pri Igu, sodila Alenka Černe? Vsi vemo, da je z Rajkom Rotnerjem v disciplinskem postopku zaradi vzrejnih dokumentov za Baričevičevega psa Atosa. In to z odobravanjem predsednika zveze Blaža Kavčiča,” se sprašujejo nekateri v kinoloških vrstah, ki želijo biti neimenovani.

“Kinološka zveza Slovenije (KZS) zoper omenjena ni uvedla disciplinskega postopka, temveč je le podala predlog za uvedbo postopka,” je odgovorila poslovna sekretarka KZS Lidija Okleščen. Ker proti Černetovi ni bil sprejet še noben disciplinski ukrep, nimajo podlage za prepoved, je dodala. Disciplinska komisija o postopku zoper njiju še ni odločala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.