Povozil 24-letnika, ki je ležal na cesti

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V soboto zvečer je na cesti Prečna–Straža voznik osebnega vozila povozil 24-letnika, ki je ležal na cesti pred gostinskim lokalom. Mladenič je v nedeljo podlegel poškodbam.
Oglej si celoten članek

"V soboto nekaj po 22. uri se je na cesti Prečna–Straža, v Dolnji Straži, zgodila huda prometna nesreča. Voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Straže proti Novemu mestu. V bližini gostinskega objekta je na cesti ležal moški, ki ga voznik ni videl, tako da ga je povozil. V začetku je šlo za hude telesne poškodbe, bil je tudi v smrtni nevarnosti, v nedeljo okoli 12. ure pa smo bili obveščeni, da je 24-letnik podlegel poškodbam," nam pove Alenka Drenik, tiskovna predstavnica PU Novo mesto.

Na vprašanje, ali je bil mladenič vinjen, nam Drenikova odgovori: "Bil je odrejen strokovni pregled, vendar pa rezultati še niso znani. Preizkus alkoholiziranosti je bil odrejen tudi za voznika osebnega vozila. Rezultat alkotesta je bil negativen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.