Povozil domačina in pobegnil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Malo po 12. uri je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce povozil Koprčana in pobegnil.
Oglej si celoten članek

Danes ob 12.05 je neznani voznik osebnega avtomobila neznane znamke, barve in registrskega območja zapeljal prek noge 27-letnega domačina, ki je prečkal Šmarsko cesto v Kopru pred srednjo tehnično šolo, in sicer na prehodu za pešce, kjer je semafor. Voznik osebnega avtomobila se ni ustavil in je vožnjo nadaljeval v smeri Šmarij. Pešec je lažje telesno poškodovan.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti morebitne priče naprošajo, da pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.