Povozil ga je vlak

Foto: Žurnal24 47-letnega moškega je v okolici Mercatorja v Šiški povozil vlak, preiskovalci pa
V okolici Šiške se je zgodila prometna nesreča, in sicer je malo po 16. uri vlak povozil moškega, ki je skočil pred vlak, ki je peljal v smeri Šiška–Vižmarje.
Oglej si celoten članek

Nasproti avtobusne postaje Ljubljanske brigade ob železniški progi se je zgodila prometna nesreča, v kateri je vlak povozil 47-letnega moškega. Vlak je peljal v smeri Šiška–Vižmarje, ko je v okolici hipermarketa  Mercator v Šiški pred vlak skočil moški. Nesreča se je končala s smrtnim izidom. Uradnih podatkov o tem, kaj naj bi bil vzrok nesreče, še ni, iz PU Ljubljana pa so nam sporočili, da je najverjetneje šlo za samomor. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.