Povozil lisico, policija mu je zasegla avto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Koprski policisti so sinoči obravnavali dva nenavadna dogodka.
Oglej si celoten članek

Sinoči nekaj čez 23. uro je 21-letni voznik osebnega vozila pri Pivki povozil lisico.

Policisti so ugotovili, da je moški vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu zasegli osebni avtomobil. Zoper voznika bo vložen obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Piranski policisti pa so včeraj nekaj čez 14. uro posredovali na tamkajšnji upravni enoti. Ob prihodu so ugotovili, da se je tam zaradi nezadovoljstva s postopkom razjezil 40-letni moški, ki je žalil zaposlenega, nato pa je z nogo poškodoval vrata. 

Zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru bo zoper kršitelja uveden hitri postopek, zaradi poškodovanja vrat pa kazenska ovadba, so še sporočili s PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:19 10. November 2022.

    Kak butast naslov avto so mu vzeli zaradi prekrška Butast novinar

  • 12:24 9. November 2022.

    Lisica ni viagra...

  • 12:12 9. November 2022.

    Prebral članek, dol mi visi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.