Povozil pešca in pobegnil

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Voznik osebnega vozila je po prometni nesreči, ki jo je povzročil pri naselju Domanjševci in v kateri je bila ranjena ena oseba, pobegnil s kraja nesreče, ne da bi ustalil.
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega vozila je po prometni nesreči, ki jo je povzročil pri naselju Domanjševci in v kateri je bila ranjena ena oseba, pobegnil s kraja nesreče, ne da bi ustavil.

Vozil je po nepravilni strani in v nepravilni smeri in pri tem oplazil pešca. Policisti so po prihodu na kraj začeli zbirati obvestila za pobeglim voznikom in prišli do ugotovitve, kdo bi lahko bil povzročitelj.

Doma so na vozilu našli poškodbe, ki so nastale, ko je avto zadel pešča.  Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznik vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zaradi zapustitve pomoči poškodovanca v prometni nesreči bo zoper voznika podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.