Povozil pešča in se z njim še prepiral

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Petkova prometna nesreča v Kopru se je končala nenavadno. Mladenič je trčil v pešca, nato pa se z njim skregal.
Oglej si celoten članek

V središču Kopra se je včeraj popoldne zgodila prometna nesreča, ki se je dokaj nenavadno končala. Kot so sporočili iz policijske uprave, jo je povzročil mladenič, ki je z zeleno Škodo goriške registracije, trčil v pešca in ga lažje poškodoval.

Voznik je nato izstopil iz vozila in se s poškodovanim - začel kregati. Nato se je vrnil v svoje vozilo in s kraja dogodka odpeljal. Očividci so policistom opisali tako vozilo kot voznika, ki ga še iščejo za to, da ga bodo "ustrezno kaznovali".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.