Povozil redarja in odpeljal

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Moški ni upošteval ukazov redarjev, sedel v vozilo in povozil redarja. Policisti ga še vedno iščejo.
Oglej si celoten članek

Redarja Medobčinskega redarstva sta na Ribiški ulici v Mariboru fotografirala nepravilno parkiran, neregistriran osebni avtomobil, znamke Audi A4. Med fotografiranjem je do vozila prišel neznani moški, star okoli 35 let, obrit po glavi, oblečen v jeans hlače in temno majico, od katerega sta redarja zahtevala na vpogled dokumente vozila in vozniško dovoljenje.

Moški ukaza ni upošteval, ampak je sedel v opisano vozilo, prižgal motor in speljal. Ob tem je s prednjim levim kolesom redarju zapeljal čez nart leve noge in ga z levim bočnim ogledalom zadel v zapestje leve roke. Neznani voznik je nato s kraja odpeljal in vozilo parkiral v garažni hiši.

Redar je zaradi trčenja utrpel lahke telesne poškodbe in je sam iskal zdravniško pomoč v UKC MB.

Policisti neznanega storilca še iščejo in ga bodo, ko ga izsledijo, kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:02 8. Avgust 2014.

    Mrzim redarje, še bolj pa obritoglavce!

  • 17:02 8. Avgust 2014.

    Mrzim redarje, še bolj pa obritoglavce!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.