Povsem pogorela hiša družine z dvema otrokoma

Foto: PDG Kungota
Foto: PDG Kungota
V stanovanjski hiši v Kungoti je ponoči okoli druge ure izbruhnil požar, poroča center za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Stanovanjska hiša, v kateri je živela družina z dvema otrokoma in babica, je povsem pogorela.

V času požara so v stanovanjski hiši spali štirje stanovalci: 52-letni moški, 39-letna ženska in dva otroka, stara 8 in 9 let. Vsi so se pred požarom pravočasno rešili iz objekta, zaradi suma zastrupitve z ogljikovim monoksidom pa so 39-letno žensko prepeljali v UKC Maribor. Po oskrbi so jo odpustili domov.

"Šlo je za starejšo gradnjo, hiša je imela lesene strope, zato se je ogenj zelo hitro razširil," so nam povedali gasilci.

Požar so pogasili gasilci, nastalo pa je do 40.000 evrov materialne škode.

Policisti, ki so opravili ogled kraja požara so tujo krivdo za požar izključili. Požar je lahko povzročilo pregretje dimnika oz. napaka na električni napeljavi, saj je električna omarica nameščena na isti steni, kot dimnik. 

Policisti bodo svoje ugotovitve s poročilom predstavili pristojnemu tožilstvu. 

Foto: PDG Kungota Požar Kungota

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.