Povzročil nesrečo in bežal v razbitem avtu

Foto: Policija Düsseldorf
Foto: Policija Düsseldorf
V četrtek zvečer je na nemški avtocesti A3, ki vodi do mesta Solingen, 47-letni voznik mercedesa povzročil nesrečo in pobegnil. Zaradi posledic nesreče je umrl 21-mesečni otrok.
Oglej si celoten članek

Grozljiva nesreča, o kateri obvešča policija iz nemškega Düsseldorfa, se je pripetila že v četrtek zvečer, ko je 47-letni voznik mercedesa prehiteval dostavno vozilo in pri tem trčil v tovornjak.

Ne glede na to, da je imel precej poškodovan avtomobil, je bil ta še vedno v voznem stanju, kar je voznik izkoristil in z mesta nesreče pobegnil. Policisti so ga ustavili po prevoženih treh kilometrih, in sicer že pri naslednjem izvozu. Voznik je v nesreči utrpel le lažje poškodbe, bil pa je pod vplivom narkotikov, so ugotovili policisti, kar je potrdila tudi analiza.

Policisti so bili šokirani, ko so v močno poškodovanem avtomobilu poleg voznika zagledali še 30-letno žensko na mestu sovoznika in njenega 21-mesečnega sina na zadnjem sedežu. Ženska je nesrečo preživela le lažje poškodovana, medtem ko je otrok, ki ni bil v otroškem sedežu niti ne privezan, utrpel hude poškodbe. Odpeljali so ga v bolnišnico v Düsseldorfu, kjer je danes umrl.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:59 29. Avgust 2016.

    O katerem policistu govoriš???

  • dd
    08:20 29. Avgust 2016.

    Vse pohvale policistu. Upam, da bo zgled drugim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.