Povzročitelj nesreče umrl

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Po skoraj mesecu od prometne nesreče je zaradi hudih poškodb umrl povzročitelj nesreče v bližini Ptuja.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila 7. julija okoli 16. ure, ko je 80-letni voznik vozil osebni avtomobil iz smeri Ptuja proti Slovenski Bistrici. Na ravnem delu ceste, izven naselja Cirkovce, je z vozilom zapeljal na smerno vozišče, namenjeno prometu vozil iz nasprotne smeri. V tem trenutku je po glavni cesti iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 23-letni voznik osebnega avtomobila, zaradi česar sta vozili čelno trčili.

Starejši voznik je v trčenju utrpel hude telesne poškodbe, mlajši voznik pa lahke. V vozilu mlajšega voznika sta se hudo telesno poškodovala še njegova sopotnika, 32-lena ženska in 29-letni moški.

Iz mariborske policijske uprave so danes sporočili, da je povzročitelj nesreče včeraj, zaradi poškodb, ki jih je utrpel v prometni nesreči, v ptujski bolnišnici umrl.

To je letos že osma smrtna žrtev na območju PU Maribor. Lani je v enakem obdobju na cestah umrlo enajst oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.