Povzročitelj nesreče umrl

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V Veštru v Škofji Loki je v prometni nesreči poškodbam podlegel povzročitelj nesreče.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti so včeraj v Veštru v Škofji Loki obravnavali hudo prometno nesrečo, ki jo je okoli 15.30 zaradi neprilagojene hitrosti vožnje povzročil 19-letni voznik iz okolice Škofje Loke. Voznik, ki je nesrečo povzročil, po zaključenem prehitevanju svojega vozila med vožnjo proti Železnikom namreč ni več obvladoval. Zapeljal je s ceste in povzročil nesrečo, v kateri se je tako hudo telesno poškodoval, da je danes umrl.

Zaradi nesreče je bila cesta zaprta do 16.30.

Letos je za posledicami prometnih nesreč do današnjega dne na gorenjskih cestah umrlo 14 udeležencev, lani v vsem letu 16.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:49 18. December 2013.

    Ne razumem zakaj samomorilce obravnavate kot žrtve prometnih nesreč. Tale bi lahko npr. tudi ledeno Savo lahko probal preplavati , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.