Požar izbruhnil v motorju avta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Požar v Ogljenšaku, ki je uničil gospodarsko poslopje, je izbruhnil v predelu motorja osebnega vozila. Škode za okoli 35.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil 10. marca okoli 20.50 v Ogljenšaku. Zagorelo je gospodarsko poslopje dimenzij okoli 15 x 10 metrov. V požaru so v celoti zgoreli ostrešje gospodarskega poslopja, del ostrešja stanovanjske hiše, spravljeno seno, drva v drvarnici, večina orodja, ki je bilo v priročni delavnici, in parkiran osebni avtomobil VW Polo letnika 1998. V požaru je po nestrokovni oceni nastalo za okoli 35.000 evrov materialne škode, so sporočili s PU Maribor.

Kriminalisti, ki so opravili ogled kraja požara, so ugotovili, da je požar izbruhnil v predelu motorja osebnega vozila, ki je v požaru zgorel. Tujo krivdo so izključili, zato bodo na pristojno tožilstvo podali poročilo o požaru.   

Med gašenjem požara se je poškodoval en gasilec, ki so ga odpeljali na zdravljenje v mariborski UKC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.