Ogenj zajel več garaž in uničil več avtomobilov

Foto: Saša Despot Požar Foto: Saša Despot Požar Foto: Saša Despot Požar Foto: Saša Despot Požar Foto: Saša Despot Požar
Vzrok požara še ni znan
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 14 uro je na Vodnikovi cesti v Ljubljani izbruhnil požar, gost dim se je razširil nad velikim delom Šoške. Zagorel je v garažah ob OŠ Valentina vodnika.

"Na kraju so posredovali gasilci katerim je uspelo požar okoli 15. ure ‎pogasiti. Trenutno se opravlja pregled objekta, ko pa bodo vzpostavljeni pogoji za opravljenje ogleda bodo kriminalisti priceli z ogledom kraja pozara. Ogenj je zajel vec deset garaž ter poškodoval več vozil. Vzrok požara se ni znan. Prav tako ne materialna skoda. Ta hip tudi ne razpolagamo z informacijo ali je bil kdo v požaru poškodovan," so sporočili iz policije. 

Foto: Sergeja Hadner Hvala Požar Foto: Sergeja Hadner Hvala Požar

 Po podatkih nekega očividca naj bi se v garažah, preden je zagorelo, nahajali trije otroci. 

Foto: Sergeja Hadner Hvala Požar Foto: Sergeja Hadner Hvala Požar

 

 Po besedah Vinka Stojnška s policijske uprave Ljubljana so zaogrele tripleks garaže, v katerih naj bi bilo veliko avtomobilov.

Foto: Sergeja Hadner Hvala Požar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:11 9. Maj 2015.

    To je ziher Janša kriv

  • 14:54 9. Maj 2015.

    verjetno nekdo ni poravnal računa pa so po svoje poračunal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.