Požar ogrožal stanovanjske bloke

Foto: Martin Kavčič (PGD Tržič)
Foto: Martin Kavčič (PGD Tržič)
Nekaj pred 17. uro je zagorelo v okolici Kozine. Požar je ogrožal tudi stanovanjske bloke. Trenutno je lokaliziran in omejen.
Oglej si celoten članek

Okoli 16.30 je zagorelo v bližini železniške proge pri Kozini. Požar je zajel nekaj rastja in borov gozd, tik ob železnici.

"Požar je že lokaliziran in omejen. V grobem je pogorelo pet hektarjev travnate površine in borovega gozda, in sicer na Kozini ob železniški progi v smeri Rodik. Požar je prišel tudi v neposredno bližino stanovanjskih blokov, vendar je bil pravočasno omejen. Nevarnosti ni več," je za zurnal24.si dejal predsednik PGD Materija Valter Fabjančič.

Na požarišču je še vedno 40 gasilcev PGD Materija, Divače, Lokev in Senožeče ter kolegi iz Zavoda za gasilno in reševalno službo Sežana.

Požarna straža bo po vsej verjetnosti ostala do jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.