Požar podtaknjen?

Foto: Žurnal24 (Foto: istock)
V Drnovem je v soboto zvečer zagorelo gospodarsko poslopje. Policisti sumijo, da je bil požar podtaknjen.
Oglej si celoten članek

Ob pol enajsti uri zvečer iz sobote na nedeljo je v Drnovem zagorelo gospodarsko poslopje. Gasilci so požar omejili in pogasili, preden se je razširil na bližnje stanovanjske hiše. Lastniku in sosedom je iz gorečega objekta uspelo rešiti 16 konj in žrebe, šest ovac pa je zgorelo. Po prvih ugotovitvah ogleda je bil požar podtaknjen, policisti pa o primeru še zbirajo obvestila.

"Okoliščine požara, kje in kako je začelo goreti, zaenkrat izključujejo, da bi bil požar posledica električne napeljave ali česa podobnega. Zato policisti sumijo na požig in zbirajo obvestila v tem smislu,"  je za zurnal24.si povedal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.