Požar popolnoma uničil poslopje

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Rumanji vasi v občini Straža na Dolenjskem je okrog 3. ure požar popolnoma uničil gospodarsko poslopje.
Oglej si celoten članek

Ogenj je okrog tretje ure zjutraj zajel gospodarsko poslopje oziroma kozolec, ki je popolnoma pogorel. Na mesto požara so prvi prispeli člani Prostovoljnega gasilskega društva Vavta vas, ki so ocenili, da požara ne bodo mogli omejiti sami. Le nekaj metrov stran se namreč nahaja družinska stanovanjska hiša, ki ji je grozilo, da bi jo ravno tako zajeli zublji.

Po prihodu gasilcev iz Dolenje Straže in poklicnih gasilcev iz Novega mesta so požar vendarle uspeli omejiti, pogasili so ga nekaj minut čez četrto.

Škoda je velika; pod kozolcem je bilo namreč več delovnih strojev in bal sena. Natančno škodo kot tudi vzrok požara sicer še ugotavljajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.