Požar povsem uničil hišo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fotografija je iz sobotnega požara pri Krškem, ki je v celoti uničil stanovanjsk Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nekaj po 5. uri zjutraj je zagorela stanovanjska hiša v kraju Veliko Mraševo pri Krškem. Hiša je skoraj povsem uničena.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je ob 5.17 uri v starejši družinski hiši, ki je bila pred kratkim obnovljena.  Po prvih in neuradnih podatkih je zagorelo v sobi na podstrešju; zakaj, še ni znano. Po prvih informacijah je škode za več 10.000 evrov, poroča Radio Krka.

V požaru, ki so ga pogasili krški poklicni gasilci in njihovi prostovoljni kolegi iz Malega Mraševega, je bil lažje telesno poškodovani mlajši moški, ki so ga prepeljali v Zdravstveni dom Krško, nato pa v Splošno bolnišnico Novo mesto. Utrpel je opekline obraza in telesa ter ostal na zdravljenju v bolnišnici, je povedal Robert Perc, tiskovni predstavnik Policijske uprave Krško. V času požara so bili sicer skupaj v hiši štirje člani družine.

Zaradi požara, ki naj bi hišo povsem uničil že poteka kriminalistična preiskava.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.