Požar v centru Ljubljane oviral promet

Foto: Boštjan Tacol Požar na Masarykovi Foto: Boštjan Tacol Požar na Masarykovi Foto: Boštjan Tacol Požar na Masarykovi Foto: Boštjan Tacol Požar na Masarykovi
Sredi Ljubljane je zagorela streha na zapuščenem objektu.
Oglej si celoten članek
"Danes okoli 13.25 ure je bila PU Ljubljana obveščena o požaru na objektu na Masarykovi cesti v Ljubljani," so nam, sporočili iz policije.


Posredovali so gasilci, ki so požar pogasili. Po do sedaj znanih podatkih je zagorelo v zapuščenem objektu na katerem je uničena streha, podstrešje in del prvega nadstropja. V dogodku ni bil nihče poškodovan, prav tako še ni znana materialna škoda, še sporočajo s policije.

"Ko bodo vzpostavljeni pogoji za varno delo kriminalistov bo opravljen ogled kraja dogodka s ciljem ugotavljanja vzroka požara.  O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo," pravijo na policiji in dodajajo, da je bil "zaradi požara oviran promet na Masarykovi in Maistrovi v Ljubljani."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.