Požar v kuhinji, moški zaradi hudih poškodb umrl na kraju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po poročanju medijev je umrl 89-letni moški.
Oglej si celoten članek

V torek je v naselju Gabrovnica v kamniški občini zagorela stanovanjska hiša, v kateri je bila prisotna oseba, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrla, so sporočili s PU Ljubljana. Po poročanju medijev je umrl 89-letni moški. Do požara je prišlo v kuhinji, vzroka pa policisti z ogledom kraja niso mogli ugotoviti, so danes pojasnili za STA.

Tako še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine, ki bi pomagale pri razjasnitvi dogodka. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

O požaru v stanovanjski hiši so bili policisti sicer obveščeni v torek nekaj pred 12. uro.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.