Požar v Las Vegasu pod nadzorom

Foto: Žurnal24 Gasilci so obvladali požar.
Požar, ki je izbruhnil v lasvegaškem hotelu Monte Carlo, imajo gasilci pod nadzorom. V požaru ni bil nihče ranjen, vzrok pa za zdaj še ni znan.
Oglej si celoten članek

V petek ob 11.10 po lokalnem času je zagorelo v hotelu in igralnici Monte Carlo v Las Vegasu. Iz zgornjih štirih nadstropij zahodnega dela stavbe se je vil gost, črn dim. Na prizorišče so prispeli gasilci in reševalci.

Požar se je razširil iz osrednjega dela hotela v zgornja nadstropja. Večino gostov so evakuirali in nihče ni ostal ujet v ognju, prav tako niso poročali o ranjenih.

Hotel Monte Carlo
Hotel, ki je stal 334 milijonov dolarjev, je bil zgrajen leta 1996. V Monte Carlu, kjer je tudi igralnica, imajo na voljo prek 3000 sob in 211 razkošnih apartmajev.
Hotel je zgrajen po vzoru Place Du Casino v Monte Carlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.