Požar v Ljubljani

Foto: Bralec Metod požar, vodnikova Foto: Bralec Metod požar, vodnikova Foto: Bralec Metod požar, vodnikova Foto: Bralec Metod požar, vodnikova Foto: Irma Hus požar Vodnikova Foto: Irma Hus požar Vodnikova Foto: Irma Hus požar Vodnikova Foto: Irma Hus požar Vodnikova Foto: bralka požar, vodnikova Foto: bralka požar, vodnikova Foto: bralka požar, vodnikova
Gasilci so pogasili požar na Vodnikovi cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

"Ob 12.15 smo bili obveščeni, da je zagorelo na Vodnikovi cesti. Požar je gasilo vsega skupaj 54 gasilcev iz sedmih društev in iz Gasilske brigade Ljubljana. Na kraju je bilo preventivno prisotno tudi reševalno vozilo. Intervencija se je na srečo končala brez poškodb,“ je za naš portal povedal vodja intervencije z Gasilske brigade Ljubljana Gorazd Breskvar.

Požar je izbruhnil pri vulkanizerju. Zgorelo naj bi 15 do 20 odstotkov vseh pnevmatik, ki so bile skladiščene v zadnjem delu poslovno-stanovanjskega objekta. Gasilci so se z ognjenimi zublji, ki so se razširili tudi na ostrešje, borili več ur. "Na požarišču bo še nekaj časa ostala straža,“ je še izdal Breskvar.

Vzrok požara in podatki o nastali škodi še niso znani.

Zaradi požara je bila Vodnikova cesta dalj časa zaprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    23:24 27. Julij 2014.

    a bralec Metod je pa slikal iz stolpnice na Šišenski ulici??

  • 13:53 27. Julij 2014.

    Požar je nastal na stanovanjskem delu vulkanizerstva na Vodnikovi , nasproti bolnice Držaja. Zagorelo je ostrešje in pa gume - …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.