Požar v Mezgovcih je bil podtaknjen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po opravljenem ogledu pogorišča je jasno, da je bil požar namerno podtaknjen, so sporočili s PU Maribor.
Oglej si celoten članek

Požar, v katerem je v nedeljo malo pred polnočjo zagorela garaža v Mezgovcih ob Pesnici, je bil namerno podtaknjen, so po opravljenem ogledu pogorišča sporočili s Policijske uprave Maribor. Policisti so se že lotili preiskave kaznivega dejanja požiga. Po njihovi nestrokovni oceni materialna škoda znaša okoli 7500 evrov.

Kot so že v ponedeljek sporočili s policije, je v omenjenem naselju v občini Dornava zagorela garaža, v požaru pa je bilo v celoti uničeno ostrešje, manjša kuhinja, ki je bila v garaži, dve kolesi in trampolin.

Zaradi vetra se je požar razširil še na ostrešje bližnjega lesenega gospodarskega poslopja, na katerem je prav tako zagorelo ostrešje, a so gasilci ogenj še pravočasno pogasili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.