Požar v Slatini podtaknjen?

Foto: Žurnal24
V požaru gospodarskega poslopja v Slatini je nastalo za 50 tisoč evrov škode. Možno je, da je bil požar podtaknjen.
Oglej si celoten članek

Požar, ki je v nedeljo zvečer zajel gospodarsko poslopje v Slatini pri Celju, je povzročil veliko gospodarsko škodo, za okoli 50 tisoč evrov. Poslopje in delovna mehanizacija sta v celoti zgorela. Škodo ocenjujejo na okoli 50 tisoč evrov. 

Kriminalisti ne izključujejo suma, da je bil požar podtaknjen.

Obvarovali stanovanjsko hišo
Gospodarsko poslopje v velikosti 20 krat 20 metrov je zagorelo nekaj minut čez enajsto uro zvečer. V požaru je poginilo dvajset ovac, prašič in pes.

V poslopju pa je zgorel tudi traktor, nakladalka za seno, trosilec za gnoj in priročno kmetijsko orodje. Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje, je po oceni lastnika zgorelo tudi okoli deset nakladalk sena.

Ogenj, ki so ga pogasili gasilci PGE Celje, PGD Šmartno v Rožni dolini in PGD Lokrovec Dobrova, se je razširil tudi na bližnjo stanovanjsko hišo, kjer je uničil še okno, hujšo škodo pa so gasilci preprečili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.