Požar v tekstilni tovarni pogašen

Foto: Žurnal24
V nekdanji tovarni tekstila v Preboldu je malo pred polnočjo zagorelo. Gasilci so ogenj uspeli pogasiti v jutranjih urah.
Oglej si celoten članek

Ogenj je izbruhnil v štirinadstropnem objektu, velikosti 40 metrov krat 60 metrov, v prostorih nekdanje tovarne tekstila v Preboldu. Zagorelo je v skladiščnih prostorih, kjer sta bila gradbeni material in pohištvo. Gasilci iz več gasilskih društev so se z ognjenimi zublji borili vse do jutranjih ur, so sporočili s celjske policijske uprave.

Podatkov o višini povzročene škode policisti celjske policijske uprave še nimajo, prav tako še ne vedo vzroka požara, saj bo ogled kraja opravljen danes. Kriminalisti še ne morejo začeti ogleda pogorišča zaradi tlečih iskric in visokih temperatur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.