Požar v tovarni Liko naj bi bil podtaknjen

Foto: Jaka Dimc
Foto: Jaka Dimc
Požar, ki je v soboto zgodaj zjutraj zajel skladišče tovarne Liko v Borovnici, naj bi bil podtaknjen.
Oglej si celoten članek

Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je ugotovljeno, da obstajajo sumi storitve kaznivega dejanja požiga. Policisti in kriminalisti Policijske uprave (PU) Ljubljana nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilcev kaznivega dejanja, so sporočili iz PU Ljubljana.

Kot smo poročali, sta v požaru zgorela dva objekta, požar pa je škodo povzročil tudi na bližnjih objektih (stanovanjske hiše). Zaradi varnosti so bili v času gašenja požara evakuirani bližnji stanovalci. V požaru je nastalo za več sto tisoč evrov materialne škode. Lažje pa sta bila poškodovana tudi dva gasilca.

Podrobno poročilo o požaru si preberite v tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:08 13. Avgust 2012.

    Torej okrod 200.000 eur škode.<br />Zavarovano je pa za koliko, 300.000 eur?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.