Požar v zaporu, trije zaporniki morali v bolnišnico

Foto: Žurnal24 Ljubljana11.05.08...zapor na Povsetovi na sliki paznik, ki odklepa resetke...pov Foto: Nino Verdnik zapor rešetke
V mariborskem zaporu je v soboto zagorelo, pri čemer so bili poškodovani trije ljudje.
Oglej si celoten članek

Ogenj v eni od celic so kmalu pogasili pravosodni policisti, poškodovane pa so prepeljali v UKC Maribor, so danes sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

V zaporniški celici je zagorelo v soboto okoli poldneva. Pravosodni policisti so pogasili gorečo vzmetnico, gasilci so prostor pregledali in prezračili.

Reševalci so v UKC Maribor prepeljali poškodovanega obsojenca in dva pravosodna policista, ki sta se pri gašenju nadihala dima.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    13:22 8. December 2019.

    Lepo je v naši domovini biti arestant in pravosodni policaj. Malo zakuriš, se "kakor" nadihaš malo dima, malo zasimuliraš in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.