Požar zajel stanovanje

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
V stanovanjskem bloku na Planini v Kranju je v četrtek nekaj pred 21. uro prišlo do požara, v katerem je bila huje ranjena ena oseba, so sporočili iz OKC Kranj.
Oglej si celoten članek

Vzrok požara še ni znan, kriminalisti in policisti bodo svoje ugotovitve sporočili na okrožno državno tožilstvo v Kranju. Po gašenju požara si je prizorišče ogledala kriminalistična komisija, ki je ugotovila, da je zagorelo v kuhinji, verjetno na štedilniku. Ogenj se je nato razširil še po preostalih delih kuhinje ter deloma tudi v jedilnico.

 

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE!

Če ste požar ujeli v svoj fotoaparat in bi ga radi delili z našimi bralci, nam fotografije pošljite na slovenija@zurnal24.si.

V času požara je bil v stanovanju 35-letni Kranjčan, lastnik, ki sta ga iz stanovanja rešila policist in neznani občan. Kranjčan je v požaru utrpel hude telesne poškodbe, predvsem opekline po glavi in telesu, ter zastrupitev z ogljikovim monoksidom, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Klinični center Ljubljana.

Med požarom so bili v stanovanjskem bloku še drugi stanovalci, ki so bili pravočasno evakuirani. Iz do zdaj zbranih obvestil ter po ogledu kraja dogodka še ni mogoče z gotovostjo določiti vzroka požara, so sporočili iz OKC. Kriminalisti in policisti tako z zbiranjem obvestil nadaljujejo, o ugotovitvah pa bodo poročali okrožnemu državnemu tožilstvo v Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.