Požig ni izključen

Foto: Boštjan Tacol Fotografija je simbolična.
Foto: Boštjan Tacol Fotografija je simbolična.
Kriminalisti ne izključujejo možnosti, da je bil požar, v katerem je nastalo za 250 tisoč evrov škode, podtaknjen.
Oglej si celoten članek

V nedeljo okoli 4. ure zjutraj je zagorelo na gospodarsko stanovanjskem objektu na Lopati, velikem približno 20 krat 30 metrov.

"Do požara je prišlo v delu objekta, kjer hranijo seno," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Požar se je razširil po zgornjem in spodnjem delu objekta ter zgornji del objekta v celoti, spodnji del pa delno uničil. V nadaljevanju se je razširil še na stanovanjski del objekta, kjer živi več oseb."

Vsi so prostore pravočasno nepoškodovani zapustili, lastniku pa je uspelo rešiti tudi večino živali, razen perutnine in nekaj prašičev.

Pogorela poslopja so si včeraj ogledali tudi kriminalsiti, ki ne izključujejo možnosti, da je šlo za požig.

Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 250.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.